Kontakt
Här hittar du rätt NKT-kontakt för din region.

Våra liv är beroende av kraft

Vårt mål är att ge kraft åt livet

I en globaliserad och uppkopplad värld med en snabbväxande befolkning som efterfrågar en modern livsstil blir behovet av energi allt större. Vi på NKT har som mål att ger mer kraft åt livet genom att bidra till att möta det växande behovet av energi.
Vårt företag grundades 1891 under den andra industriella revolutionen och vi bröt ny mark i den nordiska kabelindustrin. Idag tar vi oss an den fjärde industriella revolutionen med vår kompetens inom energitransport och våra kostnadseffektiva produktionsanläggningar av senaste tekniska standard. På så sätt levererar vi livslångt mervärde till våra kunder och till samhället i stort.

Förtroendebaserade partnerskap

Vi är stolta över våra långvariga relationer och smidiga samarbeten, som visar hur enkelt, bekvämt och effektivt det är att göra affärer med oss. Vi har haft många av våra kunder under flera årtionden, kanske för att vi ser oss själva både som lokal partner och som internationell leverantör och vi är alltid redo att gå ett steg längre för att hitta rätt kabellösningar.

Prestationer i verkliga livet

De omgivningar som våra produkter och lösningar arbetar i är ofta tuffa och ogästvänliga – att förlägga en lång sjökabel i havsbotten under en plötslig storm eller reparera 100 år gamla kraftkablar i marken under en hektisk storstad är inte något för gemene man. Vi vet att prestation räknas under svåra villkor och det är då vi levererar.

Nyckeltal

NKT erbjuder nyckelfärdiga kabellösningar för AC/DC. Vi är verksamma i 14 länder med huvudkontor i Danmark. Vi sysselsätter omkring 3 400 personer och hade en total omsättning på 1,3 miljarder euro 2019. NKT A/S är börsnoterad på Nasdaq Copenhagen.
Laying up HV Submarine Cables in production site in Cologne

Hållbarhet

Hållbarhet är en viktig aspekt av verksamheten på NKT

Vår historia

NKT har gett kraft åt världen sedan 1891

Nyhetsbrev från NKT

Vill du hålla dig uppdaterad? I vårt nyhetsbrev får du senaste nytt om trender, produkter och händelser.

Följ oss

Rättvist, hållbart - och ansvarstagande
  • Image of europacable logo
  • Image of ecovadis logo
  • Image of Endorser Logo
Loading...