Nordens största mötesplats för el- och energibranschen. Boka in 7-10 maj i Göteborg!

Elfack är Nordens största mötesplats där hela el- och energibranschen visar nya produkter och lösningar. Här träffas 25.000 medverkande inom el- och energibranschen för att göra affärer, knyta kontakter, hitta nya lösningar, få inspiration och kunskapsutbyte.

Boka in 7-10 maj på Svenska Mässan i Göteborg! Då kommer NKT finnas på plats på Elfack. Nordens största mötesplats för hela el- och energibranschen. 

Vi har fyllt vår monter med produktnyheter! Du hitter oss på samma monterplats som vanligt - monter B07:40.

På installationssidan och distributionssidan visar vi stolt upp ett flertal nya kablar

Våra kablar spelar en viktig roll i modern byggindustri, allt  från bostäder, kommersiella byggnader till industribyggnader. Vi levererar ett brett utbud av installationskablar med olika specifikationer, som alltid är säkra och tillförlitliga, samtidigt som de uppfyller strikta föreskrivna krav. Vi utmärker oss även i enkel installation och smarta förpackningar som ett alternativ för att maximera kundnyttan.

Vårt omfattande sortiment av kraftdistributionskablar och -tillbehör bidrar verkligen till att föra in mer energi i tillvaron. Inom infrastruktur- och nätverksamheter, liksom i industriella miljöer, kan kunderna alltid lita på våra kraftdistributionslösningar. 

Se Elfacks öppetider samt registrera dig kostnadsfritt till mässan här.

Välkommen till Elfack 2019!

Back
Hitta en kontakt nära dig