Nordens största mötesplats för el- och energibranschen. Boka in 7-10 maj i Göteborg!

Elfack är Nordens största mötesplats där hela el- och energibranschen visar nya produkter och lösningar. Här träffas 25.000 medverkande inom el- och energibranschen för att göra affärer, knyta kontakter, hitta nya lösningar, få inspiration och kunskapsutbyte.

Vi har fyllt vår monter med produktnyheter! Du hittar oss på samma monterplats som vanligt - monter B07:40. Vi är på plats och vi har mycket att berätta så kom förbi och prata och få en kopp kaffe bryggd av vår egen barista!


På installationssidan visar vi stolt upp ett flertal nya kablar
Vi har utökat vår populära Xtra-familj med FQ Xtra – en utökning som gör installatörernas jobb enklare!

Med den nya FQ Xtra har vi nu det bästa av båda världar; en kabel som är halogenfri och uppfyller krav till CPR cl. D men samtidigt har de lågfriktionsegenskaper som tidigare endast varit möjligt med PVC-kablar. För dem som drar flera tusen meter kablar genom flexrör, gör det minimala motståndet en enorm skillnad.

Vill du testa hur FQ Xtra kan hjälpa dig att göra säkrare, snyggare och snabbare jobb? Besök oss på monter B07:40 och delta i vår tävling där du själv kan uppleva hur låg friktionen är i den nya FQ Xtra när den dras genom flexrör. 

Och på distributionssidan visar vi nästa generation av AXAL-TT – designad för tuffa nordiska förhållanden
En av världens bästa och tuffaste mellanspänningskablar av aluminium. AXAL-TT 3.0 Endurance är utvecklad och testad för att klara hårda nordiska förhållanden, med förläggning i stenig och oländig mark, extrema temperaturskillnader, tjällossning, is och vatten.

Med AXAL-TT 3.0 Endurance får du en pålitlig kabel som levererar värde för dig och dina kunder i många, många år.

Vårt omfattande sortiment av kraftdistributionskablar och -tillbehör bidrar verkligen till att föra in mer energi i tillvaron. Inom infrastruktur- och nätverksamheter, liksom i industriella miljöer, kan kunderna alltid lita på våra kraftdistributionslösningar.

Miljoner av våra prefabricerade kabelskarvar, kabelavslutningar och skärmade anslutningar har idag installerats av nöjda kunder i eldistributionsnät över hela världen. Våra kabeltillbehör for mellanspänning och högspänning kännetecknas av enkla lösningar med säker funktion – dem har vi också med på Elfack!

Hälsa på våra kunniga medarbetare
Att ge riktigt bra service är en viktig faktor för att få nöjda och lojala kunder. Därför prioriterar vi på NKT vår kundservice väldigt högt. Medarbetarna har stor kunskap om produkterna och har fokus på bättre flexibilitet och ännu bättre service. Hälsa på våra svensktalande och kunniga medarbetare som alltid är redo att svara på dina frågor eller hjälpa dig.

Välkommen till Elfack 2019! 

Se Elfacks öppetider samt registrera dig kostnadsfritt till mässan här.

Back
Hitta en kontakt nära dig