Elmässan Stockholm 2019

Vi vill tacka alla som kom förbi vår monter på Elmässan och besökte oss. Inte mindre än 454 personer valde att besöka vår monter över de två dagar som mässan pågick, vilket är vårt högsta registrerade deltagande på Elmässan någonsin.

Stort intresse för nya FQ Xtra 

Årets största nyhet var vår nya installationskabel FQ Xtra som var nominerad till Bästa Elnyhet 2019. FQ Xtra lanserade under våren 2019 och är halogenfri och uppfyller krav till CPR cl. D men samtidigt har de lågfriktionsegenskaper som tidigare endast varit möjligt med PVC-kablar. Många kom förbi för att testa de förbättrade egenskaper och var nyfikna på om kabeln verkligen hade de låga friktionsegenskaper som utlovat. Just därför hade vi i år en tävling där deltagarna kunde dra FQ Xtra genom flexrör på tid och se hur smidig och snabb den verkligen är. 

Bland de intresserade var också Elinstallatören som kom förbi och intervjuvade vår produktchef Joakim Holm om FQ Xtra. Du kan se Elinstallatörens intervju längre ner på sidan. 

Grattis till vinnarna av FQ Xtra tävlingen!

Vi vill gratulera följande vinnarna av FQ Xtra tävlingen som nu kan titulera sig som snabbast i Stockholm på att dra FQ Xtra i flexrör!

Onsdag 16/10

 

Torsdag 17/10

 

 

Rikard Lundqvist

Praktiska Gymnasiet

37,13 sek.

 

Andrija Stanimirovic

Elas Inst.

34,42 sek.

  

Hitta en kontakt nära dig