Om oss

Vi är en global leverantör

NKT är ett globalt företag med anläggningar i Europa för konstruktion, tillverkning och försäljning av våra högkvalitativa produkter samt för att tänja gränserna för tekniska innovationer inom vårt område. Våra fabriker är bland de mest moderna, flexibla och kostnadseffektiva i världen, och vi investerar stort i våra produktionsanläggningar för att hålla dem på högsta tekniska nivå. Vår toppmoderna anläggning i Köln, Tyskland, är ett unikt exempel med specialiserade tekniska innovationer som har byggts in i fabriken för att effektivisera produktion så långt det är möjligt.
 I menyn till vänster hittar du en lista med alla våra anläggningar runtom i världen och var vi finns tillgängliga

 

 

Danmark

I Danmark tillverkar vi installationskablar, 1 kV och mellanspänningskablar upp till 72 kV. Här finns även en stor del av vårt installationsteam och vår återvinningsanläggning.

Tjeckien

Bland de tre anläggningarna här finns den äldsta kabelfabriken i Europa. Idag omfattar våra anläggningar i Tjeckien några av branschens mest högteknologiska fabriker.

Polen

Våra anläggningar i Polen fokuserar på produktion av installations- och lågspänningskablar, med en nybyggd ny anläggningsbyggnad i Warszowice 2009.

Tyskland

Vi har flera anläggningar i Tyskland, inklusive vår toppmoderna f2c fabrik för högspänningskablar, samt anläggningar för MV tillbehör och järnvägsprodukter.

Norge

Vår filial som specialiserar sig på lågspänningskablar, 1 kV-kablar, installation och kompletta kundlösningar.

Sverige

Våra två fabriker i Sverige fokuserar på tillverkning av installationskablar, 1kV-kablar, kablar för mellanhög spänning och för högspänning, tillbehör och kablar för telekombranschen.

Profil & nyckeltal

Klicka här för att läsa mer om nyckeltal på NKT, samt en företagsöversikt och ekonomiska  siffror.

Historia

Vår långa historia har format vår nuvarande position och ger oss värdefulla erfarenheter.

Hitta en kontakt nära dig