Tjänster

Vi strävar efter inget mindre än att nå mästarklass i vårt servicepartnerskap


Cable Service-teamet finns på NKT för att ta hand om kundernas existerande kabelnät till lands och till havs. Vi är i grunden ett installations-/entreprenörsföretag, men våra tjänster är inte begränsat till detta. Vi är också ett etablerat tillverkande kabelföretag med en egen utvecklingsavdelning, och genom vår långa erfarenhet och resurser har vi ambitionen att ständigt förbättra vårt företag. Denna princip omfattar även våra Cable Services, utan undantag.
För oss är Cable Service långt mer än bara en metod för att generera extra intäkter för oss. Det är en levande bevis för vår grundläggande princip att uppnå mästarklass i stödet till våra kunder när det gäller kritiska tillgångar. För att uppfylla denna ambition har vi en organisation som omfattas av kvalitetskontroller av vår R&D-avdelning.

 

 

Några viktiga fakta om vår Cable Service-organisation:

• Vi har en beprövad historia av expertis och spetskompetens. Cable Service är inte något nytt för oss; vi har en lång meritlista på området som går tillbaka mer än 50 år i tiden!
• Vi har ett team bestående av mer än 80 erfarna, kvalificerade fältingenjörer. Dessa ingenjörer är redo att sättas in snabbt, med en flexibel och mångsidig strategi, vid behov.
• Vi har handplockat ett urval av partnerföretag som våra tjänsteleverantörer, vilket ger oss möjlighet att erbjuda en omfattande uppsättning tjänster samtidigt som vi fungerar som en enda kontaktpunkt för våra kunder.
Vad vår Cables Service-tjänst kan garantera dig:
• En enda kontaktpunkt för alla tjänster
• Tillgångsförvaltning dygnet runt, årets alla dagar, utan undantag
• Erfarenhet och kompetens över hela linjen
• En felfri säkerhetshistorik
• Konsekventa standarder i världsklass, med målsättningen att ständigt förbättras
Vi är stolta över vår etik: att uppnå högsta möjliga kvalitet på alla nivåer i vårt företag. Våra Cable Services handlar om säkerhet och förtroende för våra kunder, och följaktligen är det aldrig viktigare att leva upp till den etiken än i denna uppgift. Vi arbetar hårt med vår egen personal och våra samarbetspartners personal för att du ska kunna känna dig trygg med vetskapen att dina kabelsystemsinfrastrukturer är i goda händer.

 

 

Success stories

Vi har framgångsrikt avslutat många framstående  referensprojekt . Läs mer om våra success stories.

Läs mer
Hitta en kontakt nära dig