Kontakt
Här hittar du rätt NKT-kontakt för din region.

NKT är en stolt styrelseledamot i Europacable

Den europeiska kabelindustrins röst

NKT flaf flying in the wind with grey sky
NKT är stolt ledamot i Europacable, en europeisk organisation med säte i Bryssel. Bland medlemmarna återfinns världens största kabelproducenter såväl som högspecialiserade små- och medelstora kabelrelaterade verksamheter. Europacable företräder de ledande producenterna av tråd och kabel i Europa och NKT stöder aktivt dess agenda och initiativ.
Detta befäster vår position som pionjär inom branschen och som ansvarstagande och hållbar kabelleverantör. Följaktligen har vi undertecknat Europacables branschstadgar, något som bekräftar vårt åtagande att fortsätta att tänja på gränserna och att hjälpa till att utveckla allt tillförlitligare, tryggare och säkrare kablar. Dessutom har vi åtagit oss att tillhandahålla en trygg och säker arbetsplats samt, att göra vår verksamhet och vårt arbete så miljövänligt som möjligt.
Vi strävar ständigt efter att uppfylla de högst ställda standarderna i branschen, inte bara vad gäller kvalitet och tjänster till våra kunder utan även genom hela vårt samhällsansvar som stödjer branschens gemensamma tankesätt, vilket legat till grund för Europacables branschstadgar. Det är ett viktigt steg för att tillvarata och främja våra kunders intressen, världssamhället och miljön.

Vi tror att denna starka plattform som företräder alla europeiska tillverkare är nödvändig för att driva framtida frågor inom kabelbranschen framåt.

— Claes Westerlind, President & CEO NKT

Europacable Industry Charter

Läs mer

Nyhetsbrev från NKT

Vill du hålla dig uppdaterad? I vårt nyhetsbrev får du senaste nytt om trender, produkter och händelser.

Följ oss

Rättvist, hållbart - och ansvarstagande
  • Image of europacable logo
  • Image of ecovadis logo
  • Image of Endorser Logo
  • 01_Copper Mark_logo_RGB_Primary.png
Loading...