Om oss

Våra medarbetare för in energin i livet

Att arbeta på NKT

När du börjar hos oss på NKT blir du delaktig i dess stolta historia, kombinerat med ett modernt tänkesätt som är innovativt, ambitiöst och globalt. Din kompetens och ditt engagemang kommer att skapa värden i en organisation med den klara visionen att bli det bästa kraftkabelföretaget i våra kunders ögon och för våra medarbetare som strävar efter excellence i allt vi gör.

Lediga jobb

Dela vår passion

NKT bygger vår kultur på ett stolt arv av utveckling och marknadsföring av innovativa och hållbara produkter och lösningar för den internationella kabelmarknaden under 125 år. Var och en av våra anläggningar har sin unika historia, men vi delar alla passionen och engagemanget för det vi gör tillsammans.

Tänk globalt

Vi är ett internationellt företag med särskilt starkt fotfäste i Europa. Om du har en global inställning och gillar tanken på arbete utan gränser mellan länder, divisioner och jobbfunktioner, då kommer du trivas som en del av vår vardag.

Förändring av värderingar och innovation

Vi är på väg mot att bli bäst på det vi gör, det är därför vår affärsstrategi har fått namnet EXCELLENCE 2020. I många avseende innebär att uppnå överlägsenhet att skapa nya sätt att arbeta, i kombination med ökat fokus på att introducera nya, innovativa produkter och lösningar. Vi är redan på rätt väg och om du värdesätter förändring och nytänkande kan du excellera med denna kompetens och följa med oss på denna spännande resa.

Var excellent

Vad menar vi med excellens? Vi menar inte att vi ska vara varken det största, det billigaste eller det snabbast växande kraftkabelbolaget. Vi vill vara det kraftkabelbolag våra kunder föredrar att göra affärer med tack vare utmärkta expertis och våra världsledande produkter och lösningar.
Det är också lika viktigt att vara en förträfflig arbetsplats där branschens bästa personer helst gör sin karriär och utvecklar nya, överlägsna idéer tillsammans med synnerligen kompetenta medarbetare från hela organisationen. Vår ambition är att uppnå ett ”employee trust index” på > 80 inom konceptet Great Place to Work, vilket är en bra bit högre än branschens vanliga värden.

 

 

Success stories

Vi har framgångsrikt avslutat många framstående referensprojekt

Våra värderingar

Våra vårderingar beskriver hur vi ska göra för att bli excellenta.

Profil & nyckeltal

Få viktig information om NKT inklusive företagsöversikt och ekonomiska siffror

Hitta en kontakt nära dig