Kontakt
Här hittar du rätt NKT-kontakt för din region.

När kablar och en grön agenda går hand i hand

22 apr. 2022

NKT och VS Automatic är inte bara en framgångssaga om ett starkt partnerskap, utan också om hur elinstallationer och fokus på hållbara lösningar går hand i hand.

VS Automatic Van Employees
VS Automatic är inte ett vanligt elektrikerföretag - de har använt FN:s globala mål som grund för sina värderingar och hur VS Automatic möter sina anställda, kunder och omgivning. Företaget tar självklart på sig alla typer av elinstallationer men föredrar de mer hållbara som laddningsstationer för elfordon, solpaneler och värmepumpar.
Ett hållbart fokus innebär också att VS Automatic måste ta ställning till vilka produkter och distributörer de arbetar med för att leverera hållbara lösningar. Och följaktligen - ta ställning till hur projekt bäst genomförs på ett hållbart sätt.
"Vi föredrar NKT eftersom de kan ge detaljerad vägledning i produktvalet - även när det gäller vilka kablar som är mest hållbara. Och det faktum att alla kablar produceras med grön energi är musik i mina öron.", säger Brian Bjørnskov, servicechef på VS Automatic
Ett framgångsrikt partnerskap
VS Automatics fokus på hållbara lösningar stämmer perfekt överens med NKT:s gröna agenda och har resulterat i flera års gott samarbete. NKT är stolt över att leverera produkter till ett företag som inte är rädd för att ta ställning.
"Det är en sak att använda rätt kablar som leder effekten från a-b, men det är ännu bättre om produkten också har en positiv effekt på den gröna agendan. Vi arbetar gärna med en installatör där vi kan vara leverantör av deras vardagsprodukter, men också när de behöver mer komplexa lösningar. Dessutom uppskattar vi de av våra partners som aktivt ger sina kunder råd om energi- och processoptimering, vilket har en positiv effekt på både CO2-avtrycket och den ekonomiska slutresultatet.", säger NKT:s försäljningschef Christopher Tambo
Bild - från vänster: Henrik Hjort & Brian Bjørnskov, servicechefer på VS Automatic, Christopher Tambo, försäljningschef på NKT.

Vi föredrar NKT eftersom de kan ge detaljerad vägledning i produktvalet - även när det gäller vilka kablar som är mest hållbara. Och det faktum att alla kablar produceras med grön energi är musik i mina öron.

— Brian Bjørnskov, servicechef på VS Automatic

Nyhetsbrev från NKT

Vill du hålla dig uppdaterad? I vårt nyhetsbrev får du senaste nytt om trender, produkter och händelser.

Följ oss

Rättvist, hållbart - och ansvarstagande
  • Image of europacable logo
  • Image of ecovadis logo
  • Image of Endorser Logo
  • 01_Copper Mark_logo_RGB_Primary.png
Loading...